Ajankohtaista

Facebook

30-3.2024 klo 12-16 Stentorpin PÄÄSIÄINEN

15.6 -16.6.2024 12-16 KESÄNÄYTTELYN AVAJAISET.

Stentorp COLLIDER lampolassa .

Pihapiirissa laiduntavat lampaat ja tyhjennetty ,puhdistettu ja desinfioitu lampola ja antaa tilaa Hannu Toivosen tekoälytaiteelle. Hän toimii Helsingin Yliopiston, tietojenkäsittelytieteen professorina ja luo surrealistisia teoksia AI:n avulla jotka  mm kuvastavat menneitä aikoja joita haluaa säilyttää.Häntä kiehtoo tekoälyn käyttö kuvataiteessa. Hän on myös pidetty, puhuja  ja tekoälytutkija. Uudessa kirjassaan ”Mitä tekoäly on ” hän sanoo: ”Tekoäly on tietokoneohjelma, tutkimusala, haave ja painajainen, markkinointitermi. Tekoäly on metafora ja tarina.”tietojenkäsittelytieteen Professorina Helsingin yliopistossa ja on hiljattain julkaissut kirjan Tietokirja ”Mitä tekoäly on?”: https://www.mitätekoälyon.fi.
Academic home: http://www.cs.helsinki.fi/hannu.toivonen/

Lampolassa ovat myös näytteillä Stentorpin perinteisiä villapaitoja ja turkiksia. Uutena ovat erisävyiset kampalangat. Paimenkoiraesityksiä kl 13 ja 15. Tarjoiluna karitsantilalampurilaisia grillistä ja kahvia .

15.8.2024 klo 18 KALLIOKONSERTTI : MUUSIKKO FRANK BERGER , KAMPILIIRA

22023 Hannu och Johanna Toivonen mökissä ja lampolanäyttely.

28.11-10.12.2024 klo 10-19 Joulumarkkinat Lübeckissä, Heiligen Geist Hospital.Weinachtsmarkt in Lübeck

Tervetuloa nauttimaan Joulutunnelmasta historiallisessa Heiligen Geistissa kauniiden käsitöiden , herkullisten Naisjärjestön daamien leipomien kakkujen ja vohveleitten ,glüweinin ja paikallisten muusikoiden ja kuorojen kanssa. Olemme jo yli 25 v osallistuneet villapaitojen ja turkisten kanssa ja kokeneet tunnelman.